Levering

Voor het bezorgen van orders onder de €120,- brengen wij €9.- bezorgkosten in rekening.

Aflevering geschiedt in principe – zonder vooraankondiging – aan het factuuradres of aan een apart opgegeven tweede adres, waar dan overdag wel doorlopend iemand aanwezig is.

Indien duidelijk aangegeven, is plaatsing onder carport, in garage of schuur ook mogelijk. Geeft u dat bij afronden van uw bestelling in de webwinkel aan.

Bij regelmatige afwezigheid op het factuuradres kan in overleg met ons en de bezorgdienst een afspraak voor aflevering worden gemaakt.

Verkoopvoorwaarden

Alle prijzen gelden per fles of per eenheid inclusief BTW en onder voorbehoud van prijswijzigingen.
Met uitzondering van de “Sélection”-wijnen, welke alléén per doos geleverd worden, kunnen alle andere wijnen ook per fles worden besteld.

Vermelde jaargangen gelden zolang de voorraad strekt.
Wijzigingen in verpakking voorbehouden.

Binnen het postcode gebied 2400-2499 wordt uw bestelling vanaf 6 flessen assorti zonder bezorgkosten thuis afgeleverd door onze bezorgdienst. Buiten dit postcodegebied leveren wij franco thuis bij orders vanaf € 120,- Voor het bezorgen van orders onder de € 120,- en buiten het postcodegebied 2400-2499 brengen wij € 7,50 bezorgkosten in rekening.

Bij grotere afname wordt de volgende korting verleend:
• 36 flessen 5 % 
• 48 flessen 6 % 
• 60 flessen 7%
• 90 flessen 9 %
• 120 flessen 12 %

Deze kortingen zijn niet van toepassing op de Sélectionwijnen, welke al netto zijn; deze wijnen tellen echter wel mee voor de staffelkorting van de overige wijnen.

Reclames binnen 48 uur na aflevering. Reclames m.b.t. het transport – breuk en manco’s – direct bij ontvangst op het vervoerbewijs aantekenen.

De kwaliteit van de wijnen wordt alleen al door de bijzondere selectieprocedure onvoorwaardelijk gegarandeerd.

Mocht een wijn desondanks niet naar uw smaak zijn, dan bestaat de mogelijkheid de resterende, nog ongeopende flessen, in overleg met ons te retourneren. Deze flessen zullen dan worden vergoed.
In dat geval dient dit binnen 2 weken na ontvangst van de wijnen te worden gemeld.